Транспортни технологии

Според информацията, която нашите специалисти в АПБ имат, новите транспортни технологии ще навлязат в световен мащаб на три етапа.

Първи етап

През първия етап масово ще навлязат електромобилите. Това ще бъде последният вид колесен транспорт на нашата цивилизация. През този етап използването на двигатели с фосилни горива ще бъде забранено в цял свят. Светът ще мине на чист екологичен транспорт. Ще спре масовото замърсяване на градовете с автомобилни газове. Атмосферата ще започне да се изчиства от натрупваните с десетилетия отровни газове.

През този етап планираме да създадем работни групи за разработка на технологии за работа на двигателите с вътрешно горене с водород. Това ще даде възможност на много хора да ползват автомобилите си с вътрешно горене, когато се въведе забраната за ползване на автомобили, чиито двигатели работят с бензиново и дизелово гориво. Тази технология е работила успешно по време на втората световна война, но е потънала в забвение заради много по-изгодната търговия с автомобилни горива.

Освен тях планираме да създадем и работни групи, които ще разработват технологии за създаване на мобилни електрогенератори за свободна енергия, специално предназначени за зареждане на електромобилите, когато са паркирани.

Също така планираме да създадем и работни групи, които ще участват в световния процес за създаване на свръх леки автомобилни батерии. И нашата дейност през този етап няма да се ограничи само с това.

Втори етап

Вторият етап ще започне със замяната на леките и лекотоварните автомобили с дронове. Ще започне създаването на международни правила за движение по въздуха с личен летателен транспорт с вертикално излитане. Ще се появят мощни модерни навигационни системи, които безпогрешно ще могат да дават безопасен въздушен коридор на милиони летателни апарати в едно и също време. Човечеството масово ще почне да се придвижва с дронове и нуждата от колесен транспорт ще започне да намалява.

През този етап планираме да създадем работни групи, които ще разработват технологии за производство на дронове за лично ползване. Планираме да имаме и работни групи, които ще се включат в процеса за създаване на световна навигационна система, позволяваща всеки човек безопасно да лети със собствен дрон и в разработката на правилата за използване на личния летателен транспорт.

Трети етап

Третият етап също ще започне преди да е завършил втория. Антигравитационните двигатели ще престанат да бъдат табу. Ще започне замяната на двигателите на дроновете с антигравитационни двигатели. Скоростта на движение значително ще се увеличи и ще се промени техния външен вид. Ще се появят мощни транспортни кораби с антигравитационни двигатели. Човечеството ще навлезе в ерата на летящите чинии и излизането в космоса ще стане обикновена еднодневна екскурзия. Човечеството ще спре да влага огромни капитали в трансмагистрали. Колесният транспорт вече ще се ползва само като атракция, предимно за развлечение.

През този етап планираме да създадем работни групи, които ще разработват технологии за производство на антигравитационни летателни апарати за лично ползване. Също така планираме да създадем и работни групи за участие на българи в проектите за овладяване на космоса на италианския космически център на Фондация Кеш и други космически центрове, които ще се появят в бъдеще. Това не е фантазия. Ние още сега се готвим да сключваме договори за тясно сътрудничество с Фондация Кеш в областта на космическите технологии и космонавтиката, и вече имаме български студенти в техния космически център.

Материали по транспортни технологии
Последно променена в Сряда, 19 Юни 2019 13:50
(1 глас)