Екотехнологии

Грижата за планетата не е задължение, а дълг на всеки човек. Погрешно е мисленето, че някой някога ще направи някаква глобална машина за почистване на цялата планета. Направата на такава машина не влиза в плановете и на най-оптимистичните световни екологични организации, защото подобен проект е нереален. За да спрем по-нататъшното унищожаване на собствения си дом, наречен земя, първо трябва да почистим съзнанието си от мисли, че някой друг трябва да се грижи за чистотата на света, в който живеем. След това трябва всички заедно да се включим активно в програмата, която предлагаме за глобално почистване на планетата или в друга програма със същата цел, предлагана от друга организация. Ние подготвяме следните екологични програми:

Програми за използване на екотехнологии
в частни домове и малки обекти

Програмите предвиждат снабдяването на достъпни цени на домове и малки обекти с екологични системи за преработка на отпадъчните води във вода за битови нужди и питейна вода. С помощта на проста техника може да се изгарят без дим, абсолютно безопасно и без замърсяване на околната среда всякакви отпадъци — включително отровни и радиоактивни материали. Опаковките, които могат да се преработват като суровини за производство ще бъдат събирани по специален начин и ще бъдат прибирани срещу заплащане. По този начин домакинствата ще може да си връщат част от бюджета, похарчен за опаковки на продукти.

Програми за почистване на водните басейни

Тези програми предвиждат използването на два вида технологии - технологии на Фондация Кеш, в които се използва ГАНС и оксиводородни технологии. Първите служат за създаване на екосистеми за автоматично почистване на водата, а вторите — за унищожаване на едри замърсители.

Програми за възстановяване на микробиологията в почвата

Тези технологии са на Фондация Кеш и лесно може да се разработват за всяко място на планетата. Ние ги разработваме предимно за нуждите на селското стопанство, но лесно може да се преработят за гори и планински райони със замърсена или заразена почва. Технологиите с успех може да се използват за обеззаразяване на заразена с радиация почва.

Материали по екологични технологии
Последно променена в Петък, 14 Юни 2019 10:46
(1 глас)