Новини

Възстановяване на откъснати пръсти с ГАНС и Трискелион

Това е случая с откъснатите пръсти на Андрей Минов от с. Моравица. При него проведохме терапия с компреси от плазмена вода от Ca/CO2 и нано покрит Трискелион разработени от Асоциация Плазма България, а резултатите от терапията бяха...


Как да си направите "Чашата на живота" и как да я използвате при инфекция с коронавирус.

В тази статия ще намерите преведена и редактирана на български език технологията на иранският учен Мехран Кеше как да си направим и как да използваме предложената от него "Чаша на живота" - метод, който може да ни помогне при инфекция с коронавирус и други грипни вируси.

Проведен опит с ГАНС технология в гр. Полски Тръмбеш

Тихомир Трайков е местен градинар с дългогодишен опит в БИО земеделието. Той е превържаник на чистото земеделие и вече 14 години произвежда богат асортимент БИО плодове и зеленчуци. Но това което постигна с новите технологии надмина всички очаквани резултати.

Въздействието на талисман с CO2 ГАНС върху чакрите stars

На 27.10.2019 г. Асоциация Плазма България съвместно с аура център "Лотос" проведе опит, в който се провери въздействието на талисман с CO2 ГАНС върху човек.

Снимките са направени с Аура камера в ЛОТОС аура център. Идеята на всяка снимка е да се провери въздействието на талисман с CO2 ГАНС след 15-минутен досег с тялото.

Общност и развитие на плазмените технологии на Фондация Кеш в България

Българска общност от ентусиасти и изследователи работеща върху плазмените технологии на ядрения физик Мехран Т. Кеш успя да привлече вниманието на "Фондация Кеш" и попаднаха в ежемесечното научно списание "Plasma Times" . През последните няколко години...

Новините от 30-ти август 2019 г.

На 29-ти август 2019 г. Управителният съвет на АПБ проведе среща за създаване на работна група за свободна енергия. На срещата бяха обсъдени методите, които ще се използват за обучение на специалистите, разработващи технологии за свободна енергия и начините за бъдещото внедряване на тези технологии в икономиката.

На извънредно съвещание на Управителния съвет беше одобрено решението за създаване на интернет-магазин. Работата по създаването на магазина ще започне в близките няколко дни.

Новините от 29-ти август 2019 г.

Асоциация Плазма България започна работа по създаването на две работни групи - за лечение на онкологични заболявания с помощта на неконвенционални технологии и за обучение на специалисти по електроника в областта на свободната енергия. Продължи и обсъждането на решението на Управителния съвет на АПБ за създаване на специализиран интернет-магазин, работещ за нуждите специалисти и граждани, занимаващи се с технологични разрабоки на Асоциация Плазма България.

Интернет-магазин за нуждите на АПБ

На 27-ми август 2019 година се проведе събрание на Управителния съвет на Асоциация Плазма България. На събранието се разгледаха въпроси, свързани със снабдяването на АПБ с нужните за технологичните разработки суровини, материали и техника. Предложи се да бъде създаден специализиран интернет-магазин, зареден със всичко необходимо за специалисти и граждани, занимаващи се с технологични разрабоки на АПБ. Магазинът ще трябва да обслужва и асоциираните членове, които ...