Изявление на Мехран Кеше към човечеството относно коронавируса

На 23.01.2020 г. Мехран Т. Кеше, основател на Фондация Кеше и нейния космически институт, направи изявление пред цялото човечество. В него той обясни как заразата може да бъде овладяна и лекувана с прости средства. Всеки човек лесно може да вземе превантвини мерки за избягване заразяването с Коронавируса и лечението му. 


Изявление на Мехран Кеш относно коронавируса (видео)


Какво представляват вирусите според Мехран Кеше?

Той казва, че за да можем да се справим с вирусите, трябва да разберем какво представляват, какво е тяхното състояние и форма. Фондация Кеше постигна големи успехи в борбата с тях — най-вече с така наречения „Свински грип”, разразил се в Китай през 2019 г. Тогава чрез новите плазмени технологии тя успя да излекува хиляди прасета в рамките само на няколко седмици. Кеше обяснява, че попадайки в тялото, вируса прониква в клетката, която е с по-слаба енергия от него. Свързва се с аминокиселините в нея и започва да изчерпва нейната енергия. Тази връзка на вируса с аминокиселината в клетката той нарича „енергиен пакет”. Казва още, че за да може да се противодейства на вируса трябва да се знае, че аминокиселините в клетките са неговият основен източник на енергия. Оставайки без енергия клетката се разрушава, а вирусът се мести на следващата клетка, изчерпвайки и нейната енергия. Това продължава до разрушаването на жизнено-важни органи на организъма, след което настъпва смъртта.

Решението на проблема - подарък от Фондация Кеше

Мехран Кеше прави още един подарък на човечеството с представянето на ГАНС технология, с която може да се реши проблема с коронавируса и да се сложи край на епидемията. Чрез плазмените си технологии, той предоставя възможност на всички хора да се защитят от този и други подобни вируси. Дори нещо повече — да се лекуват болни. Според него, вирусът може да се изведе от тялото чрез енергийни пакети, направени от плазмена вода и аминокиселини, които не повреждат нито една клетка на организма. Тези пакети се правят от ГАНС и аминокиселини и имат по-слаба енергия от тази на вируса. Доставени до заразената с вирус клетка, вирусът се привлича от пакета и напуска клетката, определяйки го, като по-лесна плячка. Прикачен към него, той започва да черпи енергията на пакета, която е недостатъчна за поддръжката му в нормално състояние. Вирусът отслабва и не може повторно да проникване в друга здрава клетка. По този начин се създава бариера между нея и опасният вирус. Тялото започва да се възстановява от силната треска и белодробното възпаление, стабилизира се и се връща в първоначалното си нормално състояние.

Чашата на живота

Енергийните пакети представляват микс от три вида ГАНС (CO₂ + ZnO + CuO) и аминокиселини, с които се енергизира питейна вода. Пакетите се образуват във водата по време на нейното енергизиране. Пиенето на една чаша такава вода на ден в малки дози е достатъчно за доставка на пакетите до заразените клетки. Препоръчва се с пулверизатор водата да се пръска маската за лице, дрехите, храната, ръцете и околната среда, в която се намираме. По този начин се създава бариера за вируса. На следващото видео може да видите как по най-прост начин може да се направи енергизирана вода за лечение на коронавирус и други грипни вируси.


Чашата на живота (видео)

...

Последно променена в Петък, 06 Март 2020 13:24