• Новини
  • Публикувана на
  • Прочетена 597 пъти

Новините от 30-ти август 2019 г.

На 29-ти август 2019 г. Управителният съвет на АПБ проведе среща за създаване на работна група за свободна енергия. На срещата присъстваха български специалисти, разработващи технологии за свободна енергия. Бяха разгледани принципите на свободната енергия за добив на свободна енергия и възможните за създаване устройства според тях. На срещата бяха обсъдени методите, които ще се използват за обучение на специалистите, разработващи технологии за свободна енергия и начините за бъдещото внедряване на тези технологии в икономиката. Работата по създаването на работната група за свободна енергия ще продължи след няколко дни.

Късно вечерта на същия ден, на извънредно съвещание на Управителния съвет беше одобрено решението за създаване на интернет-магазин. Както вече съобщихме в новините от предишните дни, това ще бъде специализиран интернет-магазин, работещ за нуждите специалисти и граждани, занимаващи се с технологични разрабоки на Асоциация Плазма България. Работата по създаването на магазина ще започне в близките няколко дни.

През почивните дни Управителния съвет на АПБ планира да организира първата среща за създаване на здравна работна група за лечение на онкологични заболявания с помощта на неконвенционални технологии. Точната дата на срещата все още не е определена.


От Управителния съвет на АПБ.

Последно променена в Петък, 30 Август 2019 13:55