ГАНС на АПБ

CO2 медицински ГАНС

CO2 медицински ГАНС. Използва се като средство за постигане на енергиен баланс на клетъчно ниво чрез пиене на енергизирана с ганса вода или напояване на растения с нея. Продуктът е подходящ за здравни цели.За повече информация относно предназначението на продукта, начина на употреба и съхранението му - прочетете цялата статия.

Прочетете цялата статия...

CO2 земеделски ГАНС

CO2 земеделски ГАНС. Използва се в земеделието, като средство за постигане на енергиен баланс на клетъчно ниво чрез напояване на растенията с енергизирана с ГАНС вода. За повече информация относно предназначението на продукта, начина на употреба и съхранението му - прочетете цялата статия.

Прочетете цялата статия...

ZnO медицински ГАНС

ZnO медицински ГАНС. Oказва влияние върху нервната система и помага на тялото в борбата му с болести, породени в резултат на стрес, депресия или друго емоционално разтройство. Използва се чрез пиене на енергизирана с ганса вода или напояване на растения с нея. Продуктът е подходящ за здравни цели. За повече информация относно предназначението на продукта, начина на употреба и съхранението му - прочетете цялата статия.

Прочетете цялата статия...

ZnO земеделски ГАНС

ZnO земеделски ГАНС. Използва се в земеделието, като средство за постигане на енергиен баланс на клетъчно ниво чрез напояване на растенията с енергизирана с ганс вода. За повече информация относно предназначението на продукта, начина на употреба и съхранението му - прочетете цялата статия.

Прочетете цялата статия...

CH3 медицински ГАНС

CH3 медицински ГАНС. Oказва влияние върху кръвоносната система. Създава мощен енергиен поток, който се свързва с клетките в тялото и им доставя енергия в най-чиста форма. Използва се чрез пиене на енергизирана с ганса вода или напояване на растения с нея. Продуктът е подходящ за здравни цели. За повече информация относно предназначението на продукта, начина на употреба и съхранението му - прочетете цялата статия.

Прочетете цялата статия...

CH3 земеделски ГАНС

CH3 земеделски ГАНС. Използва се в земеделието, като средство за постигане на енергиен баланс на клетъчно ниво. Oказва влияние върху растенията, като им помага в борбата с болестите. За повече информация относно предназначението на продукта, начина на употреба и съхранението му - прочетете цялата статия.

Прочетете цялата статия...

CuO медицински ГАНС

CuO медицински ГАНС. Оказва влияние върху лимфната система и мускулната тъкан, а енергизираната вода действа като мощен дезинфектант.  Използва се чрез пиене на енергизирана с ганса вода или напояване на растения с нея. Продуктът е подходящ за здравни цели. За повече информация относно предназначението на продукта, начина на употреба и съхранението му - прочетете цялата статия.

Прочетете цялата статия...

CuO земеделски ГАНС

CuO земеделски ГАНС. Използва се в земеделието, като средство за постигане на енергиен баланс на клетъчно ниво чрез напояване на растенията с енергизирана с ганс вода. За повече информация относно предназначението на продукта, начина на употреба и съхранението му - прочетете цялата статия.

Прочетете цялата статия...